Финансовите удари за ЦСКА започнаха да валят един след друг. В началото на тази седмица се оказа, че клубът не е в състояние да плати 25 000 лева глоби на БФС. В тази връзка на "червените" бе дадена двуседмична отсрочка за изчистване на задълженията.

Следващата лоша новина за Александър Томов дойде от ФИФА. ЦСКА вече е с поставен едномесечен срок да погаси сума в размер на 100 000 евро към мениджъра Мариано Бидзари. Ако не го направи, от актива му ще бъдат отнети 6 точки. Решението е от вторник и е във връзка със спечелени от италианския агент дела във ФИФА срещу армейците.

ЦСКА трябваше да плати сумата до 15 ноември, но не го направи, пише "Тема Спорт". Сега "червените" са заплашени с отнемане на 6 точки от актива (б.р. - санкцията ще влезе в сила при неизпълнение на новия поставен едномесечен срок за плащане), а освен това са и глобени с 15 000 швейцарски франка. Решението на ФИФА е пристигнало вчера в БФС и би трябвало веднага да е препратено в ЦСКА.

Сумата, дължима на Мариано Бидзари, е формирана от комисионни по привличането на няколко италиански футболисти по времето на "Титан", които се запомниха на "Армията" само с едно сбиване помежду си за служебен автомобил.