Ръководството на ЦСКА излезе с официална позиция относно изказвания на бившия юрист на клуба Радостин Василев, който обяви, че дълговете на "червените" съвсем не са погасени и "армейците" все още вървят към фалит.

От Борисовата градина обаче хвърлиха тежки обвинения към бившия си служител, твърдейки, че именно той бил виновен за натрупаните многомилионни дългове. Освен това с действията си Василев водел клуба към фалит.

"Армейците" тълкуват изказванията му от последните дни като "опит да се върне в играта".

Цялото изявление на ЦСКА:

Армейци,

във връзка със стотици Ваши обаждания, в които изразявате желание Клубът да отговори на инсинуациите на уволнения бивш юрисконсулт Радостин Василев, ПФК ЦСКА не смята за разумно да отговаря на лице, непосредствено отговорно за довеждането на дружеството в състояние на фалит през 2013 г.

Като част от предишния управленски екип, Радостин Василев носи отговорност за протаканите дела, огромните адвокатски хонорари и в крайна сметка произтичащите от тях многомилионни дългове.

Това бе причината през юли 2013 година, ПФК ЦСКА и всички структури на Клуба да прекъснат отношенията си със споменатото лице. Разглеждаме тези медийни изяви на бившия юрисконсулт като опити отново да влезе в „играта”, и да продължи да получава огромните суми, които е получавал. Смятаме за ненужно да коментираме каквото и да е от неговите изявления.

25.11.2013 г.  

ЦСКА София