Шумен 1929 завърши есенния дял на първенството на Североизточната “В” група с неприятна загуба у дома. Юношеската формация на Валери Венков бе победена на стадион “П. Волов” с 6:0 от Септември (Тервел).
 
В 25-ата минута настана разбъркване в наказателното поле на шуменци, топката бе изчистена, но попадна в Светослав Стефанов, който бе оставен сам на границата на наказателното поле и необезпокояван стреля по земя и вкара за 0:1. Осем минути по-късно резултатът бе вече 2:0 в полза на гостите от Тервел, когато. Филчев бе оставен сам вдясно пред наказателното поле.
 
В началото на втората част Септември направи резултата класически. В 53-ата минута Филчев отново бе оставен непокрит и отбеляза за 0:3. В 60-ата минута резултатът стана 4:0 след изпълнение на ъглов удар, когато Стефан Стефанов се разписа с глава. В 70-ата минута Светослав Стефанов вкара пети гол, след като изпълни отлично пряк свободен удар. В 85-ата минута след бърза атака Иванов бе точен и оформи крайния резултат.
 
Шумен 2010 бе близо до точката в Балчик, но в последната минута загуби с 2:3 от Черноморец като гост. Домакините поведоха с два гола аванс още до 10-ата минута. Шуменци успяха да се върнат в мача и да изравнят до 2:2. Георги Никифоров намали за 2:1 в края на първата част. В началото на второто полувреме Шумен 2010 стигна до равенство. Кънев стреля, топката рикошира във футболист на Черноморец и влезе във вратата. Равенството се задържа до последната минута, когато домакините вкараха след разбъркване в наказателното поле.