Барселона спечели четвъртата си победа в Група “А” на Евролигата, след като се наложи с 82:64 като гост на Партизан. Така каталунците са втори с 4 победи и 2 загуби, колкото има и третия ЦСКА (Москва). Партизан е последен с 1 успех и 5 поражения.
 
Алехандро Абринес вкара 19 точки за успеха на Барселона, а Джейкъб Пулън добави 13 точки. Богдан Богданович от Партизан беше най-резултатен в мача – 24 точки. Терънс Кинси добави 11, а Драган Милосавлевич – 10. Жофроа Ловерн спечели 12 борби за сръбския тим и вкара 9 точки.
 
Панатинайкос спечели първата си победа за сезона в Евролигата в Атина, след като в мач от Група “D” се наложи с 80:72 над Лиетувос Ритас. До момента “детелините” играеха домакински си мачове на остров Крит.
 
Това беше трета победа за ПАО, който има и 3 загуби. Литовският тим е с един успех и 5 поражения. Джеймс Джист помогна с 24 точки успеха на Панатинайкос, който в един момент изоставаше с двуцифрени пасив. Стеван Йелович завърши с 19 точки за Лиетувос Ритас.
 
В другия мач от групата Макаби (Тел Авив) изненадващо загуби с 65:70 като домакин на Лаборал Куча. Милко Биелица завърши с дабъл дабъл за победителите – 11 точки и 10 борби, а Тибор Плейс вкара 16 точки. Шоун Джеймс завърши с 16 точки за Макаби. Тимът от Тел Авив е с актив от 4 победи и 2 загуби. Лаборал Куча има 3 успеха и 3 поражения.