Лацио направи важна крачка към класиране в следващата фаза на турнира Лига Европа, след като записа ценна победа с 2:1 над кипърския Аполон Лимасол на "Олимпико". Момчетата на Владимир Петкович се утвърдиха на второто място в група "J" с осем точки, изпреварвайки с четири днешния си съперник. Серджо Флокари с два бързи гола даде аванс на "орлите". В 14-ата минута той се възползва от грешка в защитата на гостите и откри резултата, а в 36-ата с глава удвои аванса с прекрасно изпълнение с глава. Само две минути след второто попадение на Флокари гостите успяха да върнат един гол чрез Фотис Папулис, който също наказа грешка от страна на Лорик Кана и заби топката в мрежата.

Трабзонспор продължава с отличното си представяне в групата и е лидер след победа с 2:0 като гост срещу Легия (Варшава). Турците поведоха в резултата след автогол на Доса Жуниор в 71-ата минута. В 79-ата Олкан Адин вкара втори гол за гостите. Той бе точен след асистенция на Флоран Малуда.

Трабзонспор е лидер в групата с 10 точки, Лацио има 8, трети е Аполон Лимасол с 4, последен без точка и голова разлика 0:6 е Легия Варшава. В следващия кръг Трабзонспор приема Аполон, а Легия Варшава е домакин на Лацио./БЛИЦ