Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се оплака от грубата игра на Берое след успеха над Берое с 1:0 в мач от 15-я кръг на "А" група.

"Берое е един от стабилните отбори в елита. Има изграден стил и е нормално да затруднява всеки един противник. Трябваше да бъдем по-трезви при някои ситуации, да отбележим още един гол и да внесем спокойствие. Много бе агресивна играта срещу нас. Ето Милесавлевич пътува към "Пирогов". Апелирам към Съдийската комисия да обърне внимание на тази игра. Отстъпиха футболните достойнства. Единият отбор се опитваше да играе, тоест ние, а от другата страна беше обратното, каза Младенов.

- Мартин Петров не е е играл от много време. Така с по 20-30 минути ще навлезе в ритъм. С привличането му ще подобрим имиджа си. Цял свят говори, че Мартин Петров е в ЦСКА. Хората ще си кажат, че в ЦСКА нещата се нормализират. Във футбола възраст няма. Мартин Петров бе привлечен. Аз знам какво може. Той е тук, защото знам, че ще свърши чудесна работа."

"Ние играем мачове, а не контроли, като някои противници. Видяхме и Локо (Пд)... Има неща, които съдиите трябва да виждат, защото това се случва на терена. Не може да бъдем малтретирани. Има тенденция и аз я алармирах, да пращат съдии, които да свирят по правилата. Нека да има равни шансове на двата отбора. На някои отбори тенденциозно ще се показват повече червени картони и като се разделят двете седмици...Долен съм от играчите си, каквото могат го дават на терена. Колективът е идеален. Ние не сме добре подготвени, допълни треньорът на ЦСКА.

- Нормално присъствието на Мартин Петров впечатлява по-младите в отбора, които само може да попиват знания от него. Настроението, самочувствието е приповдигнато. Нещата започват да се стиковат. Знам, че ни липсват много неща. Във всяко едно отношение има какво да подобряваме. Не гледам класирането. Искам само да играем добре. Ние сме на три месеца и половина отбор."