Гадателката Теодора Стефанова, известна като Врачката на Берлускони, предрече равностоен мач и минимална победа за ЦСКА във Вечното дерби с “Левски” с гол на Бруно Морейра. Според нея ще има изгонен играч от “сините”.
 
"Мачът ЦСКА – “Левски” ще бъде равностоен. В първите десет минути Левски ще бъде по-активен и ще създаде две опасни положения, след които може да се стигне до гол. След това обаче ЦСКА ще вземе предимството и ще доминира. И в двата отбора напрежението е твърде голямо, но по-големи нерви ще демонстрират играчите на "сините". Със сигурност ще има червен картон и той ще бъде за Левски. ЦСКА ще вкара гол буквално в последната секунда и той ще бъде дело на португалеца Бруно Морейра", сподели Стефанова пред в. “7 дни спорт”.
 
"Що се отнася до съдийството, ще има много спорни решениея. Очаквам някой от футболистите да играе с ръка и да се стигне до дузпа. През второто полувреме “Левски” ще се стреми на всяка цена да върне попадението, но в стремежа си ще направят няколко сериозни пропуска. Проблемите и в двата отбора ще дойдат от голямото напрежение и проблеми, от които са раздирани. Антони Здравков го очакват хубави дни начело на Левски и след мача, независимо как завърши, отборът ще тръгне нагоре. С най-големи шансове от "сините" да вкара гол е Цветан Генков. Като цяло обаче ЦСКА има по-големи шансове да спечели Вечното дерби. Резултатът със сигурност ще бъде минимален и няма да има много голове. Дано не се създаде напрежение сред феновете, защото и в двата лагера винаги има някакво напрежение и се стига до неприятни сцени", добави гадателката.