Спортният директор на "Левски" Христо Йовов коментира жребия за 1/8-финалите в турнира за Купата на България, който противопостави "сините" на вечния съперник ЦСКА. Бижутера не се притеснява от "армейците", изразявайки мнение, че тимът му е фаворитът.

"Не е тежък жребият. Трябва да се срещаме с тези отбори рано или късно. Ще има поводи за радост, празници. Ще има заряд. Вярвам, че и феновете се радват на този жребий. Гледаме напред. Няма да делим феновете и няма да гледаме какво се е случило в миналото. Всички сме "Левски". Това дерби с ЦСКА ще е една стъпка към обединението", каза Йовов.

"Рецептата за успех над ЦСКА? Хладен ум и горещо сърце", добави началникът в "синия" клуб.

"Поздравявам националния отбор и треньора Любо Пенев за това, което направиха вчера - тези 30 хиляди зрители на стадиона... Отново се появи искрата, че България е футболна държава", каза Йовов.

"Целта е да се придвижим по-напред в първенството и да продължим за Купата на Бългаиря. Ще сме мотивирани да спечелим. Стил и игра се гради дълго време и два мача не са критерий. "Левски" е фаворит за мен", добави Бижутера.