Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че проблемите през последната седмица на "Герена" ще обединят "Левски". Както е известно, вечното дерби е в събота от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предавано пряко по TВ7.

"В повечето случаи тези неща влияят положително. И при нас всички проблеми, които имахме, действаха обединително", каза пред ТВ7 Стойчо Младенов.

Спецът е категоричен, че мачовете между ЦСКА и "Левски" не могат да бъдат уредени по никакъв начин. "Няма такъв двубой. Колкото и да се говори, и ако някой се опита да го направи, ще бъде неуспешно. Абсолютно съм сигурен в това нещо. Няма поколение, което да се предаде за жълти стотинки или за каквито и пари да става въпрос", добави Младенов.

Легендата ще трябва да се справя със сериозни кадрови проблеми в защита. Жереми Фо-Поре и Апостол Попов имат контузии и участието им в двубоя е под въпрос. Омар Косоко обаче поднови тренировки, но е малко вероятно да бъде готов за повече от 15 минути игра в дербито срещу "Левски".

На стадион "Българска армия" пък тече усилен ремонт на сектор "А", който трябва да е готов до следващото домакинство срещу Берое на 31 октомври.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ