Доскорошният директор в ЦСКА Георги Илиев „закачи“ „Левски“ преди Вечното дерби. Двубоят е в събота (19 октомври) от 16:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Майкъла коментира грозните сцени на „Герена“ от миналата седмица.

„Страшно нещо. Това говори, че клубовете са зависими от феновете. За мен Петев е перфектен професионалист. Не е бил нито левскар, нито цесекар. Т ой е от Ловеч и едната година измъкна титлата под носа на ЦСКА, а другата под носа на „Левски“. Когато си зависим от феновете и им плащаш, по-добре събери тарторите – 20-30 човека, и им кажи: „Така и така, ще назначаваме еди-кого си. Съгласни ли сте?, защото автоматично те започват да хвърлят димки и бомби на всеки мач и да докарват глоби от 10-15 хиляди лева“, коментира Георги Илиев пред „Тема спорт“.

„Такова чудо не съм виждал. Не им прави чест на никой, че не защити Петев. Иво Тонев стана и си тръгна. Наско стана и си тръгна. Как така ще оставят момчето. Нали те са го поканили. Тъжна работа не само за „Левски“, а за целия български футбол. Това показва какво ни е нивото. Ако това е професионализъм, значи в ЦСКА сме класи над „Левски“. Обвиняваме феновете на ЦСКА, бе били такива и такива, но вижте на „Герена“ какви са...“, завършва бившият футболист на „червените“.