Дори победата с 2:1 над 9 българи не успя да укроти щурите арменци. Националите ни отстъпиха в Ереван в световна квалификация, която бе белязана с два червени картона на Бодуров и Дяков. Делегацията ни пък бе посрещната с викове “цигани” и средни пръст, като само намесата на полицията предотврати инциденти.Победата обаче явно не бе достатъчна за Армения и домакините ни спретнаха номер на летището при заминаването на треньори и играчи за България, пише “Меридиан Мач”.

На аеропорта в Ереван казали, че картата на авиокомпанията, с която се плащат летищните такси, не важи и няма как дължимите пари да бъдат преведени. Това е много странно, тъй като с въпросната карта се плаща из летищата по цял свят. Именно от този факт идват и съмненията в нашата делегация. След сериозно забавяне все пак въпросните 3000 евро са били намерени.

Първоначално е имало вариант те да бъдат събрани от представителите на БФС, треньорите и футболистите от отбора, но впоследствие са извадени от шефката на туристическата фирма, която организира пътуването - Николета Дебърска.

В крайна сметка нашите се прибраха в София в 3 след полунощ.