Актуалният носител на Купата на България Берое се класира без проблеми за осминафиналите на турнира, след като победи с 5:2 Видима Раковски в мача реванш, който се игра на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора. Така с общ резултат 8:2 старозагорци продължават напред. Близо 300 зрители наблюдаваха головото шоу, в което се разписаха Динков и Мартинс с по две попадения и Андонов за Берое. За гостите от Видима головете реализираха Кирев и Крачунов.

По класният тим на Берое взе инициативата още от първите минути и започна да създава положения пред вратата на Видима. Треньорът Петър Хубчев заложи на част от юношите на тима, но те не го подведоха.

След 21 минути игра падна първото попадение. Атанас Зехиров подаде към Георги Динков, който с удар от около 22 метра прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Христов. Само три по-късно реферът Радослав Станев посочи бялата точка в наказат6елното поле на Видима, след като Иван Велев свали Георги Андонов на земята. Динков се нагърби с изпълнението и безпроблемно удвои резултата.

През втората част паднаха цели 5 попадения. В 59-ата минута Атанас Зехиров излезе сам срещу вратаря Христо Христов, финтира и пусна топката към Георги Андонов, който на празна врата нямаше какд а сгреши - 3:0.

В 67-ата минута Елио Мартинс стреля към вратата на Христов, който спаси, последва удар на Андонов рикоширал в гърба на бранител, за да попадне топката отново в Мартинс, който не сгреши - 4:0.

В последните 5 минути се завихри истинска голеада. Първо в 86-ата Кирев бе оставен непоркит сам срещу Макенджиев и вкара за 1:4. Три минути по-късно Видима вкара втори гол чрез Стефан Крачунов, който засече с глава центриране пред вратата на Берое.

В последната минута на продължението Ангел Костов намери Елио Мартинс, който на опразнената врата не сгреши - 5:2.