Селекционерът на Армения Вардан Минасян е зареден с оптимизъм преди световната квалификация срещу България от група “B” в зона Европа. Двубоят е утре от 18:00 часа българско време в Ереван.

39-годишният специалист се надява отборът му да успее да се пребори за победата срещу родните „трикольори” и след това за второто място в групата, за да участва в допълнителните баражи за класиране на световното първенство в Бразилия.

„Българският отбор е агресивен на терена и в това е неговата сила. Все още се надяваме да излезем от групата и резултатът срещу българите е много важен за нас. Много се говори за това, че трябва да играем агресивно и да вземем реванш от българите за загубата в София, но утре ще имаме друга задача. Имаме малък шанс и трябва да се възползваме от него. Това е официален мач и нас ни интересува единствено победата", коментира Минасян на пресконференцията преди мача.

"Тогава се подадохме на провокации, утре ни интересува единствено да излезем крайни победители от мача", спомни си специалистът поражението с 0:1 в София преди година.

"Само участието на Масис Восканян е под въпрос. Роман Березовский тренира пълноценно и показа, че е в добра форма", завърши наставникът на арменците.