Светът гръмна, а ексклузивните кадри от камерата на БЛИЦ TV направо го разтърсиха! “Невероятно!”, “Нечувано!” Фарс!”… Това са само част от заглавията в медиите из всички части на земното кълбо, които отразиха скандала при представянето на Ивайло Петев като треньор на “Левски”. Както е известно, фенове нахлуха на пресконференцията на "Герена", съблякоха бившия треньор на Лудогорец и го изгониха от залата, наричайки го "чорбар". Естествено всичко това няма как да остане скрито за световните медии, които отдават подобаващо място на екшъна, разиграл се във вторник на "Георги Аспарухов".

“Ла Република”, “АС”, "Марка", “Кориере дело Спорт”, “Америка ТВ”, "Советский спорт",… това са само част от най-големите информационни лидери, които използваха ексклузивните кадри от камерата на БЛИЦ TV, за да покажат на читателите си какво се случва в България. Видеото бе разпространено дори във Виетнам и Хондурас.

Най-големият сайт за видеосподеляне в света - YouTube, също използва нашето клипче, което може да видите ТУК!

Представяме ви част от заглавията в международните онлайн медии:

Румъния: “Невероятни сцени в България! Ултраси съблякоха и изгониха треньор!”

Холандия: “Вълна от недоволство заради уволнение! Фенове изхвърлиха новия треньор!”, казвайки, че случката е следствие на уволнението на любимеца Йоканович.

Италия: “Лов на треньор в България! Феновете на 26-кратния шампион на страната сътвориха нещо невероятно!”.

Чехия: “Невероятно! Фенове унижиха треньор и го оставиха полугол!

В Хърватска пък съжаляват, че Петев не е поел Динамо (Загреб) и пишат: “По-добре той да беше дошъл на “Максимир”! Вандали нападат и събличат Ивайло Петев”!

Италия: “Ултрас предизвикателство: Сваляй екипа!” и допълват “Невероятно изпълнение направиха феновете на “Левски” (София), които накараха представеният като нов треньор Ивайло Петев да свали екипа на тима, след което го изгониха”.

pet1.jpg

Мундо Депортиво: "Фенове нападнаха и изхвърлиха новия треньор на “Левски”, преди време казал, че е привърженик на кръвния враг ЦСКА”.

Белгия: "Фенове изхвърлиха и унизиха треньор на “Левски” (София)!”

Португалия: "Новият треньор на “Левски” изгонен от феновете на представянето си!”

“АС” използва кадрите от камерата на БЛИЦ ТВ и тръби: “Ултрасите на “Левски” изхвърлиха новия треньор на представянето му! 30 души ( всъщност бяха около 10) нахлуха на пресконференцията при представянето на Ивайло Петев и го принудиха да съблече екипа и да напусне!”

pet2.jpg

Полша: "Фенове нахлуха на пресконференция, съблякоха и изгониха треньор!”

Германия: “Най-неприятното представяне в света – фенове съблякоха и изгониха новия треньор!”

Австрия: "Фарс! Поругаха, съблякоха и изгониха треньор при представянето му!"

Словения: "Шокиращо видео! Фенове съблякоха треньор при представянето му, бил фен на кръвния враг!”.

Перу: "Фенове съблякоха нов треньор и го изхвърлиха, заради пристрастията му към вечния враг!"

Мексико: "Нечувано! Ултраси сътвориха прецедент: съблякоха треньор и го изхвърлиха от пресконференция за представянето му!"

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!