Председателят на Националния клуб на привържениците на “Левски” Владимир Владимиров – Гугутката коментира пред БЛИЦ случилото се днес на “Георги Аспарухов”. Както е известно, група “сини” фенове нахлуха на представянето на Ивайло Петев, съблякоха го и го изгониха от залата за пресконференции. Именно Владимиров бе един от тези, които нахлуха в залата и сътвориха невиждания скандал.

“Всичко стана спонтанно. Не сме го организирали предварително, просто решихме и го направихме. Трябва да бъде ясно – не искаме чорбар начело на “Левски” и няма да отстъпим в позицията си. Лошото е, че това става седмица преди дербито и на 100-годишния юбилей. Не говоря само от мое име, а от името на хиляди левскари. Не само тук в София, обадиха ми се от провинцията хора, които ни подкрепиха”, каза Владимиров.

Председателят на Националния клуб на привържениците на “Левски” коментира и оставките на Наско Сираков и Иво Тонев.

“Ние сме твърдо зад Сираков и Тонев. Те работят за клуба, но този Петев няма да позволим да бъде треньор на “Левски”. Искаме Сираков и Тонев да останат”.

Тодор Батков обаче заяви ядосано, че бившият треньор на Лудогорец ще остане начело на “Левски”.

“Ще се консултираме какво действия да предприемем, но не го искаме и няма да позволим да води отбора. Това е! Тепърва ще обсъждаме какви ще бъдат следващите ни действия”, коментира Владимиров пред БЛИЦ.