Техническият директор на „Левски“ Христо Йовов обяви, че остава в „Левски“ и се надява Наско Сираков и Иво Тонев да размислят и да оттеглят оставките си. Той разкри, че пред него Ивайло Петев се е заклел, че не е правил изявление за фенски пристрастия към ЦСКА.
 
„Апелирам да се обединим и да мислим за бъдещето на „Левски“. Познавам тези хора и мога да гарантирам, че са готови на всичко за доброто на клуба. Надявам се това да е лош сън и те да се върнат. Те имат голям потенциал и аз ще загубя много в тяхно отсъствие. Иска ми се да размислят, след като преспят. В никакъв случай няма да е по-добре за клуба, ако тях ги няма“, заяви Христо Йовов.
 
„Не искам да коментирам постъпката на феновете. С тях не винаги сме били на едно мнение, не може да се угоди на всички. Ивайло Петев взе един отбор от „Б“ група и го направи действаща машина. Не знам дали това е провокация. Попитах го дали е от ЦСКА, той ми се закле, че не е направил такова изказване. Да се надяваме, че това е една провокация и хората са били подведени“, призна техническият директор на „сините“.
 
„Аз оставам в „Левски“, искам да се развивам и ще помагам с каквото мога. Не може всички да се оттегляме и да оставяме проблема. Решението е обединение. Институцията „Левски“ бе потъпкана днес, надявам се тези хора да го осъзнаят“, коментира Йовов.