Tодор Батков категорично обяви, че Ивайло Петев остава треньор на "Левски", противопоставяйки се на феновете. Както вече стана ясно, картинката днес на "Герена" беше грозна - група ултраси нахлуха на пресконференцията по време на представянето на Петев, съблякоха го и го изгониха от залата, обявявайки категорично, че не го желаят.

Батков бе много афектиран. Той се появи на "Герена" около 17:30 часа, а час по-късно излезе и сподели пред събралите се журналисти, че случилото се с Петев е позор и петно за "Левски", а кадрите ще обиколят целия свят.

"Решението за назначаването на Петев е колективно. Аз дадох предложението. Това е един от малкото специалисти, които доказаха, че разбират от футбол. Треньорът на "Левски" се казва Ивайло Петев и ние няма да отстъпим", категорично обяви Батков, загърбвайки желанието на феновете, които считат Петев за "чорбар" и твърдо не го искат на "Герена".

"Това е позор, случаят е безпрецедентен. Едва ли някога нашите прародители, които са създавали клуба, са предполагали, че това ще се случи. Тези кадри, които сте записали, ще обиколят света. Това е петно върху клуба. Никой от клуба не мисли лошо за "Левски", заяви Батков.

"От джоба ми в последните години съм извадил 41 милиона, а съм най-обругавания човек", каза още адвокатът.

БЛИЦ TV: Скандални кадри от екшъна на „Герена“!