Първа тренировка в пълен състав проведе тази вечер националният ни отбор по футбол преди решителните световни квалификации с Армения и Чехия.

Селекционерът Любослав Пенев събра в Правец по-голямата част от своите възпитаници в неделя по обяд, а снощи и днес към тима се присъединиха Светослав Дяков, Христо Златински, Иван Чворович, Николай Михайлов, Иван Иванов, Георги Миланов, Ивелин Попов, Спас Делев и Димитър Рангелов.

"Трикольорите" гостуват на Армения в Ереван в петък от 18:00 часа, а на 15-и приемаме Чехия на "Васил Левски" от 21:15 часа.

Тренировката на националите утре отново ще бъде на спортния комплекс "Правец", от 18:30 часа, като първите 15 минути ще бъдат открити за журналисти.

В сряда "трикольорите" ще тренират на Националния стадион "Васил Левски" от 20 часа, като първите 15 минути ще бъдат открити за журналисти. В 19:30 часа Пенев ще даде пресконференция в зала "Родина" на стадион "Васил Левски".

В 10:00 часа в четвъртък отборът излита за Ереван от Терминал 2 на летище "София". Футболистите ще бъдат на аерогарата в 8:30 часа.

Нашата група "В" за световните квалификации