Двукратният шампион с Лудогорец Ивайло Петев е много вероятно да замени Славиша Йоканович начело на "Левски". Това съобщи и ТВ7, след като вече стана ясно, че сърбинът е пред раздяла със "сините", а Петев е един от вариантите за нов треньор на тима, заемащ 6-ото място след 12-ия кръг.

БЛИЦ разбра, че от няколко часа ръководството на клуба от "Герена" обсъжда съдбата на Йоканович. Сърбинът не води днешната тренировка, тъй като се прибира от Мадрид около полунощ. Нищо чудно обаче Тодор Батков и компания да го изненадат с неприятната вест още със стъпването му на българска земя.

БЛИЦ се свърза по телефона с Ивайло Петев, който обаче не беше много словоохотлив.

"Няма нищо сигурно на този етап", отсече двукратният шампион с Лудогорец.

Йоканович няма намерение да подава оставка, но въпреки това от ръководството възнамеряват да го освободят предсрочно. Договорът на сърбина е до края на сезона.

Така "Левски" ще има четвърти нов наставник в рамките на половин година. "Сините" отдавна се превърнаха в месомелачка за треньори, която не подмина Йоканович, Николай Митов и Илиан Илиев в последните няколко месеца. Петев пък остана без отбор в началото на сезона, когато се раздели с шампиона Лудогорец, където беше наследен от Стойчо Стоев.