Полузащитникът на националния ни отбор Владимир Гаджев коментира предстоящото гостуване на Армения на 11 октомври. На 15 октомври нашите приемат Чехия в последни две световни квалификации.

Армения има три загуби от три мача у дома през квалификационната кампания. “Изненадан съм, не съм следил Армения в детайли. Да се надяваме, че след нашия мач ще продължат да нямат победа у дома, а ние да ги победим”, заяви Гаджев пред БНТ.

“В Италия наистина играхме много добре и бяхме разочаровани, че загубихме. Футболът понякога е доста нелогична игра, така че се надявам да излезем и да победим Армения. Много са важни трите точки, няма значение с каква игра ще ги постигнем. От много време не сме имали шанс да играем дори на бараж. Със сигурност ще обърнем внимание на двете им звезди, но и Армения трябва да има предвид нашите нападатели. Това са мачове, които ще играем под напрежение и сега е моментът да затвърдим, че сме силен отбор. Надявам се това малкото, което липсваше на волейболистите, да го направим и да зарадваме хората”, допълни футболистът на “Левски”./БЛИЦ