ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Григор Димитров започна страховито да изпада от челните класации на световния тенис. От добрите игри на хасковлията днес няма и помен. Гришо заприлича на некоординирано аматьорче, което го бият под път и над път. Последната му издънка бе на Откритото първенство на Щатите, където неизвестният португалец Жоао Соуса му разказа играта.
 
Причината за провала е ясна, колкото и Григор да не иска да си признае – Мария Шарапова. Вместо любимата да го води към висините, тя го дърпа все повече и повече към падините. В началото не беше така. Окрилен от връзката си със световноизвестната красавица, на Гришо сякаш му бяха поникнали криле. Газеше наред. Днес обаче него го газят. Гази го най-много Мария. Направо му е изсмукала силиците. Нашето момче толкова е хлътнало по Маша, че не ще да чува за други хора. В тази връзка тръгна ужасяващият лаф, че когато излизал на корта, Гришо не виждал съперника от другата страна на мрежата. Мислел си, че там е Шарапова и затова падал, подкосен от нейния сексапилен чар.
Майтапа настрана, ама
 
Григор
съвсем се
е оплел
 
в тайнствената паяжина на рускинята. На нея любовта й с Димитров не й влияе толкова много, макар че и тя, откакто се събра с българина, взе да не побеждава така често. Но при Гришо спадът не е очевиден, той е очеваден.
Покрай цялата тази драма Григор се е изпокарал здравата с баща си Димитър Господинов. Таткото, който е й личен треньор на тенисиста, виждал много добре накъде вървят работите. Почнал да предупреждава сина си. Първо му направил намеци, от които Гришо се правел на заспал. После му заговорил директно и право в очите. Накрая се стигнало до скандал.
KAMATA 1_1.jpg
“Вземи се в ръце. Тая Маша те побърка. Ти си страхотен талант, но вече не развиваш потенциала си. Ще се сринеш и тогава ще видиш колко е страшно”, бащински нареждал Димитър Господинов. Ама никой не го чувал. Накрая треньорът поставил ребром въпроса: “Или спри да се виждаш толкова често с Мария, или просто се откажи от тениса!”. При което Гришо избухнал и се стигнало до страшна дандания. Разговорът бил проведен седмица преди началото на US Open. След като се скарали, Димитър Господинов си събрал багажа и се махнал от хотела в Ню Йорк, където двамата с Григор били отседнали. Цели три дни баща и син не си обелили и дума. Накрая татковото сърце надделяло и Димитър се върнал при момчето си. Настъпило уж затопляне на отношенията им. Ледът обаче се появил с пълна сила след първата поява на корта на Гришо на US Open. Тя бе първа и последна, защото португалецът Жоао Соуса го постави на колене.
Най-стряскащото за Димитър Господинов била реакцията на Григор след провала. Нашият обяви пред медиите, че нищо страшно не се е случило. И че гледа напред. Гришо обаче гледа само под полата на Мария. И
 
вече не мачка
на корта, а мачка
чаршафите на
Шарапова
 
Баща му направо превъртял. Вдигнал му пореден скандал и този път бил повече от категоричен: не се ли вземе синът му в ръце, той се маха и повече няма да му бъде треньор. Майката на Гришо и адашка на Мария Шарапова се опитвала да изиграе ролята на балансьор. Мария Господинова харесвала много руската си снаха, а същевременно не искала да гледа как мъжът й и детето й се карат всеки ден по няколко пъти. Пробвала да поговори и с Димитър, и с Григор, но ефектът бил нулев.
“В момента ситуацията е доста сложна и заплетена. Гришо е луда глава, баща му също не остава по-назад. Не знам как ще продължават оттука насетне, но няма да е изключено, ако скоро чуете новината, че Григор Димитров си е наел нов треньор”, коментират из спортните среди.
Каква е реакцията на Мария? На Шарапова хич не и пукало за раздорите между нейния любим й баща му. Тя държала да е постоянно с Гришо и така изсмукването нямало край.
Злите езици разправят, че Маша съсипвала от секс хасковлията. Направо му вземала здравето. Двамата го правели по няколко часа, след което Гришката бил като изстискан лимон. Не можел да ходи, камо ли да тренира, та и мачове да печели. Мария е опитна в това отношения. Любовта и сексът й действат повече от добре. От край време тя редовно има до себе си гадже, с което не спира да се люби. И когато й писне, му тегли шута и посяга към следващата си жертва. Ето от това най-много се опасявал Димитър Господинов. Таткото на Гришо не спирал да задава най-гадния въпрос: “Какво ще правиш, ако един ден тя ти бие и на тебе дузпата?! Тогава нито Мария ще е до теб, нито ще си близо до успехите. Кариерата ти съвсем ще се разбие на пух и прах. Ще се побъркаш от мъка и ще рухнеш тотално психически.” Пророкуването на Димитър Господинов обаче още повече изнервяло Гришо.
След издънката в Ню Йорк
 
таткото
си грабнал
шапката
 
и хванал първия самолет за София, а оттам директно се прибрал в родното Хасково. Григор обаче продължава да е на топличко при своята изгора.
“Григор никога не е бил толкова влюбен. Старите казват, че любовта те окриля, но може и да те погуби. При него май важи второто правило. Шантава история”, шушукат из Хасково.
KAMATA_2.jpg
Най-големият екшън станал две седмици преди началото на Откритото първенство на САЩ по тенис. Мария шашна всички, като обяви, че няма да участва заради контузия. Истината обаче е съвсем друга. На нея просто не й се играело тенис. Вместо да тренират усърдно, двете пиленца – руското и българското, отлетели за Бахамските острови. Там в продължение на 5 дни яли, пили и се веселили. И правили луд секс, разбира се. След купона Мария изглеждала като преродена. С нови сили и в уникална кондиция. Тя била свикнала на такъв начин на живот, докато при Гришката било точно обратното. Ама как да се пребори със сърцето си, което го тласкало и само и само в обятията на Шарапова.
“Не мога и ден без нея. Направо ще се побъркам. Не ме интересува нищо. Искам само да запазим връзката си и да живеем заедно винаги. Ако един ден се разделим, ще имам чувството, че светът е свършил”, нареждал влюбеният до уши Григор, без да му пука какво мислят близките му. И най-вече баща му Димитър Господинов.
Под сурдинка се говори, че Мария страшно била разглезила хасковлията и
 
никога не му
позволявала
той да плаща,
 
когато са на заведение или на околосветско пътешествие.
“В това отношение поне и бащата, и майката на Гришо трябва да са спокойни. Мария няма как да изяжда парите на Григор, защото печели далеч повече от него. Спестяванията са и много по-големи. А и, доколкото разбрахме, е жена с широки пръсти. Не е стисната. Поне Димитър Господинов затова не се притеснява. Я си представете, че Маша смучеше и финансово Гришо. Тогава таткото хептен щеше да се побърка”, коментират източници на вестника на народа.
Престоят на Бахамските острови излязъл към 10 000 евро, тъй като двамата били отседнали в бунгало, където нощувката била 800 евро на вечер. Отделно Мария и Гришо си позволили и други глезотии. Накрая, когато трябвало да плащат, Шарапова изгледала свирепо Григор при опита му да извади пари от собствения си джоб. След което оправила цялата сметка, без да й мигне окото. По същия начин рускинята процедирала и в края на миналата седмица, когато след провала на нашия в Ню Йорк отидоха на други острови – Карибските!
Kayzera_1_1.jpg
Въпросът, който най-много вълнува не само Димитър Господинов, но и феновете на тениса, е дали един ден Маша ще оправи и Гришо. Така хубаво да го оправи, изоставайки го и тръгвайки към следващото си любовно завоевание.
“Не, не. Засега няма подобни индикации. Те се обичат много. Тя също е луднала по Гришо. Нещата при тях вървят към годеж. Ще видите”, кълнат се близки до хасковлията.
Човек обаче може ли да има вяра, познавайки миналото на палавата Мария...
Радостина ПЕЕВА/ШОУ