ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Футболният рефер Росен Гановски беше спасен от линч от бесни фенове с помощта на пет полицейски автомобила. Екшънът се е разиграл след мача от Северозападната „В“ група между Ком (Берковица) и Партизан (Червен бряг), информира „Конкурент“.
 
Гостите от Червен бряг печелят мача с 3:1. В течение на двубоя съдията Гановски гони двама играчи на домакините Красимир Петков и Милен Гоцов. Той първо дава една дузпа за Партизан, а при резултата 2:1 за тима от Червен бряг отсъжда втори 11-метров наказателен удар в тяхна полза пет минути преди края.
 
Това предизвиква гнева на местните фенове и част от тях нахлуват на терена. Ситуацията е овладяна с намесата на служителите на реда и ръководството на Ком. След края на мача около 50 зрители обсадили изхода от терена към съдийската стая. Пристигналите три патрулки на полицията респектираха запалянковците и дежурните лица напуснали игрището.
 
Зоналният съвет на БФС във Велико Търново ще се запознае с докладите на съдиите и дежурния делегат, преди да вземе решения за наказания. Ще се гледа и видеозаписа на срещата.