ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Мощен таран с опит във Висшата лига дойде в ЦСКА. Бившият национал на Мали Мамади Сидибе е пред трансфер при „червените“, научи БЛИЦ. Нападателят има опит във Висшата лига с екипа на Сток Сити, но ще премине проби на "Българска армия". 
 
33-годишният Сидибе започва стартира с футбола в школи на френски отбори, но професионалната му кариера започва в Суонзи, където преминава успешни проби през 2001 г. След това играе за Джилингам, а в Сток Сити е от 2005 г. до това лято.
 
През последната година е даван под наем на Шефилд Уензди и Транмиър. 193-сантиметровият таран има общо 186 мача и 25 гола за „грънчарите“, като във Висшата лига има 48 мача и 5 попадения.
 
Нападателят има 14 мача за националния отбор на Мали. През октомври 2007 г. той получава ужасяваща контузия, след като е наръган от зрител по време на среща с Того.
 
Футболът вади Мамади Сидибе от погрешния път в живота. Самият нападател признава, че в един момент е продавал наркотици, докато е живял в парижко предградие. Той често е ял бой от баща си Сюлейман, който не е харесвал компанията на сина си.