ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Николай Михайлов официално беше представен като футболист на новака в Серия "А" Верона. По-рано ви съобщихме, че той е подписал договора си с италианския клуб, който го закупува от холандския Твенте. За момента сумата не е обявена.

25-годишният страж е имал 7-часови медицински прегледи. Резултатите от тях обаче са показали, че няма здравословни проблеми, след което контрактът е бил парафиран.

"Много съм щастлив. Това е крачка напред в кариерата ми", бяха първите думи на българския вратар при представянето във Верона.

"В момента съм много изморен от тежкия ден, който имах. Нямам търпение да започне новата авантюра. Радвам се, че ще играя в силното италианско първенство. Изненадан съм от доброто отношение и се надявам да се отплатя на клуба с добри игри", сподели още Михайлов.

"Малко съм изостанал с подготовката, но се надявам да бъда във форма за първия мач с Милан", добави юношата на "Левски".

През миналия сезон във водения от Андреа Мандорлини отбор играеше и Валери Божинов, но тогава Верона се подвизаваше в Серия "Б". Както е известно, италианският клуб проявява интерес и към Иван Иванов, който е собственост на Партизан, но по всичко изглежда, че се разделя със сръбския гранд.

С трансфера си в Италия Николай Михайлов става четвъртият българин в историята на Серия "А". Първите трима са Николай Илиев, Христо Стоичков и Божинов.

В първия кръг от новия сезон Верона ще мери сили с 18-кратния шампион Милан - на 24 август. Така атаката на "росонерите", водена от звездата Марио Балотели, най-вероятно ще бъде първата, която ще тормози Михайлов на Ботуша.

БЛИЦ представя: Световните трансфери