ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Стефан Генов е новият треньор на Локомотив (София)! Това обяви пред БЛИЦ собственикът на столичните "железничари" Николaй Гигов. Генов подписа договор за две години с „червено-черните“ и ще ги изведе още на тренировката тази вечер от 18:00 часа. Красимир Манолов също подписа като помощник на Генов, а останалите членове на екипа ще бъдат определени от новия наставник на отбора..

"Стефан Генов е новият треньор на Локомотив. Това е официално!", заяви Гигов пред БЛИЦ.

Стефан Генов заменя на поста Емил Велев, който бе уволнен за незадоволителни резултати. От началото на сезона Локомотив има едва 1 точка, която бе спечелена при гостуването на Пирин (Гоце Делчев). След това "железничарите" записаха две поредни загуби - 0:2 от Литекс и 1:2 от Любимец.

Стефан Генов бе начело на Локомотив (Пловдив) през изминалия сезон. Той обаче напусна тима и бе гласен за помощник на Христо Стоичков в ЦСКА. Специалистът проведе няколко тренировки на "червените", но след като сделката за клуба не се осъществи 59-годишният Генов си тръгна от клуба.

Емил Велев пое Локомотив (София) в края на 2012 година. Той успя да класира тима до полуфиналите за Купата на България и да го спаси от изпадане в последния кръг на миналия шампионат.