Стойчо Стоев е новият треньор на Лудогорец, научи БЛИЦ. Специалистът ще бъде представен утре или в сряда, а днес е договорил личните си условия с Кирил Домусчиев. Срещата между боса на Лудогорец и бившият треньор на Монтана и Миньор се е състояла днес около обяд и на нея са уточнени всички детайли.

"Не мога да кажа нищо по въпроса. Ако се организира пресконференция и аз съм там, значи съм аз. Преди да ме представят няма как да говоря", нито потвърди, нито отрече досегашният треньор на Академик (Свищов) пред БЛИЦ.

На въпрос дали е разтрогнал договора си с Академик той отвърна така: "Аз нямам договор с Академик и не съм подписвал такъв". Това означава, че той е свободен да поеме шампионите и да започне да води тренировките веднага. Стоев бе обявен за треньор на тима от Свищов в началото на лятото и проведе подготовката на тима от "Б" група.

Както е известно, вчера Ивайло Петев бе освободен от поста треньор на шампионите, след като допусна изненадваща загуба с 0:1 от новака Лудогорец в първия кръг на "А" група.