ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новото ръководство на ЦСКА е планирало срещи тези дни с мастити български бизнесмени, които ще помогнат финансово на клуба, купувайки част от акциите. Новината съобщи пред БЛИЦ членът на Управителния съвет Лъчезар Николов-Чезари. Той отрече появилата се по-рано днес информация, че е помогнал с 5000 лева, за може клубът да картотеките и другите такси към БФС.
 
“За щастие ЦСКА не е опрял до някакви си 5 бона. А и моята задача в ръководството на клуба е съвсем друга”, поясни г-н Николов.
 
“Задачите ми са свързани с осъществяването на връзка с представители на едрия бизнес не само в България, но и в чужбина. В момента вече водя разговори с две германски фирми, които са водещи в световен аспект в производството на хранителни надбавки. Аз съм техен представител в България и в момента преговаряме на най-високо ниво със собствениците на двата концерна. Не е изключено един от тях или и двата да станат спонсори на ЦСКА”, добави Лъчезар Николов.
 
“Ще ви разкрия и нещо друго. В близките дни ми предстои среща със сина на Васил Божков – Антон, който, както знаете, милее за ЦСКА. В зависимост от разговорите, които ще проведем, не е изключено той да се включи в кампанията за купуване на част от акциите. Ще имаме и среща с Гриша Ганчев. Да, да, не се учудвайте. Нищо не пречи да се видим и да поговорим, защото, както знаете, той бе готов да помогне на ЦСКА. Искам да успокоя нашите фенове и да ги уверя, че клубът ще го има. Мисията, която сме започнали, ще бъде с успешен край”, завърши новият шеф в Борисовата градина.