ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Христо Порточанов продължава с атаките към БФС и Борислав Михайлов. Поводът е решението на Върховния касационен съд, който определи Изпълкомът на футболната централа за нелегитимен. Порточанов даде ексклузивно интервю за вестник “ШОУ”, в което разкри скандални подробности за работата на БФС и Михайлов. Създателят на явлението “Нефтохимик” още веднъж напомни, че с настоящите комисии в БФС първенството няма как да започне. Всички взети решения от тук нататък са нелегитимни.

“Призовавам незабавно прокуратурата да влезе в БФС, както го направи в комисията за конфликт на интереси. И да не се притесняват от присъствието на депутати или политици, да влизат и да действат. Има много скрити нарушения, които трябва да излязат на светло. Искат причина ли?! Неизпълнение на решение на Върховния касационен съд”, каза Порточанов пред агенция БЛИЦ.

“Боби и останалите в БФС си мислят, че работата ще се размине. Разберете, ще стане още по-лошо, ако първенството започне по този начин. Всеки ощетен от решенията, които ще се взимат от тук нататък, ще започне да съди БФС и свят ще им се завие. Затова колкото по-бързо се събере законно избраният Изпълком от октомври 2005 година, толкова по-добре”, допълни бизнесменът от Бургас.

00000000000000000000untitled1.jpg

00000000000000000000untitled2.jpg