ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Ако до тази вечер не бъде подписан предварителен договор за продажбата на ЦСКА между “Титан” и “Червени шампиони”, от кръга бизнесмени ще свикат спешна пресконференция. Това съобщиха пред БЛИЦ достоверни източници, запознати с последните събития в Борисовата градина.
 
Предварителният контракт трябваше да бъде сключен вчера по обяд, но процедурата е била отложена за по-късно през деня. В крайна сметка и до днес – 12:00, все още сделката не е финализирана.
 
“Цялата документация сме я прегледали от “А” до “Я”. Юристите ни са запознати с всички точки и детайли. От “Титан” обаче бавят топката, а времето ни притиска, тъй като до началото на първенството остават по-малко от две седмици. Няма ли договор до тази вечер или най-късно до утре до обяд, ще бъдем принудени да свикаме спешна пресконференция”, заканиха се от “Червени шампиони”.
 
Нашият екип на прави опит да се свърже с главния двигател на “Червени шампиони” Александър Томов, но или телефонът на бившия президент на ЦСКА беше изключен, или той не отговаряше на повикванията ни.
 
Информатори на БЛИЦ разкриха, че в момента Томов е в Западна Европа, за да преговаря на място с фирма, която може да стане основен спонсор на ЦСКА.