"Левски" отпътува с от 20 футболисти за Казахстан за реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа с Иртиш. Първият двубой на "Герена" преди седмица завърши 0:0, а решителната среща в Павлодар е в четвъртък от 16:00 часа и ще бъде предавана директно по Нова телевизия.

„Сините” проведоха тренировъчно занимание днес следобяд на „Герена”, след което отборът се отправи към летище „София”, откъдето в 18:40 часа потегли за Виена под поройния дъжд, изливащ се над София. След кратък престой на летището в столицата на Австрия следва полет до град Астана, откъдето "сините" ще потеглят отново със самолет за Павлодар.

Наставникът Николай Митов включи трима вратари в групата, а с тима не отпътува Нуно Пинто, който се контузи в първия мач и не успя да се възстанови за реванша. Извън сметките на треньора за четвъртък е и Цветан Генков, който няма картотека в УЕФА, като ще може да играе в следващия кръг срещу Широки Брег, ако разбира се, "Левски" елиминира Иртиш.

Групата на "Левски":
Вратари:
Пламен Илиев, Михаил Иванов, Александър Любенов
Защитници: Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Пламен Димов
Полузащитници и нападатели: Станислав Ангелов, Даниел Димов, Антонио Вутов, Кевин Брю, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Рамон Лопес, Жоао Силва, Гари Родригес, Кристовао Рамос, Базил Де Карвальо, Илиян Йорданов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ