Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев призна, че не знае какво ще е бъдещето на клуба. Той обясни, че не присъства на преговорите между "Титан" и групата бизнесмени. Майкъла отговори и на търговския директор Георги Павлов, който вчера се появи на "Българска армия" и попита защо него го няма.

"Веднага му казвам на Георги Павлов къде съм - ако някой ме беше оторизирал аз да участвам в преговорите за собствеността, щях да съм там, при феновете. Но щом той е говорител на ЦСКА и е бил оторизиран от собствениците да присъства на разговорите... тогава каква работа имам аз на стадиона? Аз не съм участвал в нито един разговор. Те не ме допускат на преговорите. Щом допускат само Георги Павлов, значи той трябва да носи цялата отговорност и да дава отчет кой какво прави", заяви Георги Илиев, цитиран от "Тема спорт".

"Според мен "Титан" приключиха с участието си в клуба. Доколкото знам, Иво Иванов и Димитър Борисов не искат да дават нито стотинка и желаят да прекратят своето участие в клуба. Обаче никой не иска да дойде на тяхно място. Досега не съм чул или видял някой желаещ да вземе ЦСКА. Най-добрият вариант е Иво Иванов, Георги Павлов, Паро Никодимов и Димитър Пенев - тези, които преговарят и присъстват на разговорите - да излязат и да кажат за какво става въпрос. Нека да го направят, защо се страхуват. Ние с Венци Живков няма какво да кажем, защото не участваме в разговорите", допълни Майкъла./БЛИЦ