Нигерийският халф Стенли Окоро, който в момента кара проби в Черно море, даде сериозна заявка, че иска да остане в клуба. Той се превърна в герой за “моряците” в контролата с Банско спечелена с 3:1.

Окоро, известен в родината си като Малкия Меси вкара по един гол и в двете полувремена на мача, а след това бе зазенен от Сталев в 74-ата минута.

Черно море излезе напред в резултата в 14-ата минута след гол на Атанас Петров. В 32-ата минута Окоро покачи на 2:0, а до почивката банскалии върнаха едно попадение. В 54-ата минута Окоро с премерен удар от границата на наказателното поле реализира за койното 3:1.

За разлика от Малкия Меси другите двама играчи взети на проби – нападателят Бубакар и защитникът Люк Матютю не се появиха на терена, като това породи съмнения, че последният ще бъде освободен.

Пред официалния сайт на клуба треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че е доволен от проведения три седмичен лагер в Банско.
Според него умората от тежките двуразови занимания се е видяла ясно и това влияе върху представянето на футболистите.
Селекцията продължава в движение, като последната 5-та контрола от лятната подготовка на "моряците" е на 13 юли във Варна срещу втородивизионния Калиакра (Каварна).


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ