ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Поредният грандиозен скандал се е развихрил в ЦСКА след безкрайния хаос. Христо Стоичков е обявил пред футболистите днес, че му е дошло до гуша и че ако нещата не се оправят до часове, ще си събере багажа и ще си тръгне.

"Казвам го пред всички! Няма ли яснота, след мача със Славия тази вечер давам скандална пресконференция и си отивам", отсякъл Стоичков пред отбора.

Късно снощи играчите са извикали на разговор Христо Стоичков и са го засипали с ужасно много въпроси. Те поискали от него обяснение защо продължават да им се бавят парите, той ли е новият собственик, ЦСКА във фалит ли е, ще се прави ли нов клуб и кога. Някои от тях не са искали да пътуват от Етрополе за София, където тази вечер от 19 часа на стадион “Българска армия” е контролата със Славия.

Самият той обаче също бил силно притеснен от случващото се в ЦСКА. Ицо бил изнервен от факта, че на този етап няма яснота относно създаването на нов клуб, както и обявяването на настоящия във несъстоятелност.  Че "титаните" говорят едно по обяд, а вечерта съвсем друго и че Гриша Ганчев продължава да не му дава отговор ще има ли нов ЦСКА и вземане на лиценза на Нефтохимик, Любимец, Литекс или Чавдар (Етрополе). И дали Гришата все още е с него или ще го изостави. Притеснявало го и друго – играчите всеки момент можели да си съберат багажа и спокойно да разтрогнат договорите с клуба и да преминат в други отбори. В последните дни някои от тях вече са били ухажвани от представители на елитни тимове.

“Всеки ден става все по-напрегнато и по-страшно”, заявиха пред БЛИЦ футболисти на ЦСКА. Те добавиха, че със сигурност няма да се връщат в Етрополе, защото клубът няма пари, за да си плати престоя за лагера.

В най-новия си брой пък вестник “ШОУ” гръмна с новината, че преди дни Стоичков си бил събрал багажа и си тръгнал от лагера, но после се върнал.

Повече подробности –
ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА “ШОУ”