ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Омразата на Христо Стоичков към "Левски" е известна на всички. Вече стана ясно обаче, че и зет му ненавижда кръвния враг на ЦСКА. БЛИЦ се увери в това, след като се натъкна на любопитни видео кадри, които предоставяме на верните си читатели. Те са от гостуването на Стоичков в Чикаго.

Зад Океана се състоя премиерата на биографичния филм "Стоичков - истината за легендата". В Чикаго Ицо беше придружаван от съпругата си Мариана и малката им дъщеря - Христина. С тях беше и гаджето на щерката на Камата - Жонатан. Именно испанецът привлече вниманието, като на кадъра по-долу можете да видите как обижда "сините", казвайки "К*р за "Левски"!. 

Посрещането на Камата в Чикаго беше повече от топло. Голяма тълпа фенове на ЦСКА се беше събрала на тържеството, на което Ицо получи специален подарък. На легендата беше връчен меч.

"Ицо, ти за нас си единственият крал. Това е копие на реплика на легендарния Ескалибър - мечът на крал Артур. Нека с неко да съсечеш мафията в българския футбол", заяви по микрофона водещият на тържеството, състояло се в нощен бар.

"Да се отреже главата на говедата!", провикна се друг запалянко и последваха мощни аплодисменти.

ico_chicago.jpg

ico_chicago1.jpg