ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият треньор на ЦСКА Христо Стоичков говори по важните за клуба въпроси след първото си занимание, което проведе на "Българска армия". Легендата беше посрещнат от над 1000 екзалтирани привърженици, които създадоха уникална атмосфера, впечатлявайки Ицо.

"Имайте търпение, всичко ще си дойде на мястото. Щом съм дошъл в ЦСКА, вярвам, че всичко ще бъде наред. Нека минат ден-два и ще бъда първият, който ще се яви пред журналистите и ще говоря. Аз не се страхувам да се показвам пред медиите. Все още нямам договор с ЦСКА, знаете, че моите договори са безсрочни", каза Стоичков.

"Гърбът ми е голям. Помощ не ми трябват от никого. Горд съм от работата си в Ловеч. Благодарен съм на всички хора там, както и на играчите, които се раздадоха. Приоритет ни е школата и младите, защото в Ловеч всички им се радваха. Школата показа, че с по-малко средства може да се игра добър футбол", коментира още Камата.

"Не искам да бъде президент на ЦСКА. Костюм и вратовръзка не ми отиват. Като ме гледате, отива ли ми да стоя в ложите? Дали ще бъде президент Гриша Ганчев или Димитър Борисов? Няма значение - президентите на Реал и Барса също не играят, а е важно какво става на терена", продължи Стоичков.

"Разговори с футболисти на Литекс се водят. Всичко ще е Топ", обеща на "червена" България новият наставник на ЦСКА.

Той лаконично коментира и формата на "А" група - "Нямаме терени, а мислим за друго."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ