ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Христо Стоичков даде първата си пресконференция като треньор на ЦСКА. Камата говори на терена на стадион "Българска армия" след края на първото си занимание начело на "червените". Ицо успокои милионите фенове на ЦСКА, обещавайки им, че всичко с любимия клуб ще бъде наред.

"Ще бъда много кратък. Знаете, че много приказки се говорят, но още нищо не е ясно. Това, което чета по пресата... бъдете спокойни. Всичко това, което трябва да става в ЦСКА, ще стане. Не пишете неща, които не са верни. На този етап каквото и да кажа, няма да бъде реално. Чакаме още някои от момчетата да се върнат от почивка, други минават прегледи. Още не сме в пълна група", бяха първите думи на Стоичков.

"Щастлив и радостен съм, че се върнах тук - мястото, откъдето съм тръгнал за големия футбол. Обещавам на феновете, че ще има голяма дисциплина, голяма отговорност. Знаете, че при мен дисциплината е най-важното. Мога да ви уверя, че това, което мога да дам от себе си, ще го направя. Винаги съм се раздавал на 100 процента. И футболистите трябва да го правят. Разговори с играчи на Литекс се водят. Всичко ще е Топ. Щом съм поел ангажимент да се върна, значи всичко в ЦСКА ще е наред", заяви Камата.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ