Арженита завърши 1:1 като гост на Еквадор в мач от квалификациите за Мондиал 2014 в Зона Южна Америка. Двубоят се игра в Кито, който е разположен на 2800 метра надморска височина.
 
Домакините на двубоя често се са възползвали от предимството да играят в разредения въздух на такава височина. Този път не успяха да стигнат до пълен успех, но взеха точка от фаворита и лидер в групата.
 
Аржентина откри резултата още в 4-ата минута, когато Серхио Агуеро беше точен от дузпа, отсъдена за фаул на Александер Домингес срещу Родриго Паласио.
 
В 17-ата минута домакините изравниха. Секундо Кастийо беше точен при изпълнение на пряк свободен удар. Това е неговият трети гол в квалификациите.
 
В началото на втората част Еквадор имаше претенции за дузпа, след като Фелипе Кайседо беше съборен в наказателното поле от вратаря Серхио Ромеро. Кайседо поиска дузпа и в края на мача, но съдията Енрике Касерес от Парагвай прецени, че и двете ситуации няма нарушение.
 
Изненадващо Лионел Меси беше оставен резерва в състава на Аржентина и се появи на терена в 60-ата минута на мястото на Серхио Агуеро. “Гаучосите” завършиха двубоя в намален състав, след като Хавиер Масчерано получи червен картон в 88-ата минута.
 
Аржентина е лидер в класирането на групата с 26 точки, три повече от втория Колумбия. Еквадор заема трето място в класирането с 21. Първите четири отбора в Южна Америка се класират директно за световното първенство, а петият ще играе бараж с представител от Азия.