ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЦСКА обмисля дали да изпрати оферта за родния национал и капитан на Черно море Георги Илиев, разбра БЛИЦ. Договорът на халфа с „моряците” изтича в близките дни и той в момента обмисля варианти за бъдещето си.

Към него интерес проявяват и "червените" и не е изключено той да се завърне на "Армията" до няколко дни. Все пак, по този въпрос все още не е взето окончателно решение и нещата са на кантар.

Проблем може да се окажат личните условия на полузащитника, който със сигурност ще поиска доста солидна заплата. Въпреки това Стоичков държи да го има в състава си, тъй като явно харесва неговите качества и неслучайно го викаше и в националния отбор на България. За него лобира и Стефан Генов, който дълго време бе наставник на Черно море и познава добре качествата му.

Ако се стигне до този трансфер, това ще е завръщане на Илиев на "Армията", където той игра и в периода 2006-2008 година. "Червените" ще разчитат на изцяло обновен състав за новия сезон. Очаква се до седмица всичко около селекцията на тима да бъде уточнено.

Утре в 10:00 часа "армейците" трябва да направят и първата си тренировка от лятната подготовка на стадион "Българска армия". Вероятно след нея Стоичков официално ще бъде представен като новия треньор на тима.