Известният фен на ЦСКА Младен Алексиев-Чика Дени е умрял заради отказ на лечение, разкриха пред БЛИЦ негови приятели. Колоритният привърженик ни напусна на 16 май.

Официалната причина за смъртта му се е оказал тромб, запушил кръвоносен съд. БЛИЦ обаче научи, че има нещо далеч по-стресиращо в преждевременната му кончина.

Дени усетил, че става нещо нередно с него, започнало да му прилошава и веднага потърсил лекарска помощ. От три болници обаче отказали да го приемат, да го сложат на системи и да му направят изследвания, тъй като имал неплатени здравни осигуровки, а видът му не подсказвал колко спешен е случаят.

Младен обикалял с такси от здравно заведение на здравно заведение, за да търси помощ. Грешката му обаче била, че не носел в себе си и достатъчно пари, за да бъде приет като платен пациент, който не минава през здравната каса.

Така, след като лекарите набързо го отпращали, може би и заради страшният му вид и множеството татуировки, състоянието на 40-годишния Алексиев съвсем се е влошило и в крайна сметка се е стигнало до фаталния край.