Изпълнителният директор на ЦСКА Героги Илиев-Майкъла критикува отбора въпреки успеха с 1:0 над Берое.

“Нищо не мога да коментирам за тоя мач. С тази игра трудно в евротурнирите. Това се отнася за всички отбор. Да разчиташ на последната минута ли? На “Левски” им дойде късметът в повече от нас. На нас ни дойде за първи път”, заяви Майкъла.

„Ниско е нивото на цялото първенство. Намаляването на отборите ще бъде много добре. Има интересни мачове – Славия – Лудогорец, “Левски” – Лудогорец, тука “Левски” и Берое. Колкото повече такива мачове, толкова по-добре”, каза началникът на “червените”.

На въпрос кога според него трябва да започне новото първенство, Майкъла отвърна: „Когато е удобно за националния отбор. За мен той е приоритет и трябва да се съобразяват всички треньори. Щом Любо Пенев го изисква, всички трябва да го подкрепим.”

„Има по-важни неща в момента. Не само лицензът, а да си направим базата за децата. Мисля, че няма да има проблеми с лиценза”, каза още Илиев.

„За нас не е това ЦСКА, не е отборът, който очакваме и трябва да радва феновете. Добре че, днес дойдоха, но не може така, трябва да върнем феновете. Но за да ги върнем, трябва да играем добре. Не е това качеството, което трябва да показва ЦСКА.”