Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Футболистите на Барселона станаха за резил, след като демонстрираха позорно поведение по време на празничния си парад по улиците на каталунската столица, с който бе отбелязано спечелването на титлата в Примера дивисион. Видимо в нетрезво състояние някои от играчите на шампиона си позволиха да покажат неприлични жестове към раздразнили ги фенове, а също така се стигна и до бой. Той обаче не бе между запалянковци и футболисти, а между самите играчи.

Британският вестник "Дейли Мейл" разпространи видео и снимки, които показват заплашителни посягания с юмруци между съотборници. Спречкването е било между Жерар Пике и Алекс Сонг, като свадата е била доста сериозна.

Двамата капитани Карлес Пуйол и Шави едва ги разтървават. Пуйол, както и някои от съотборниците му са сериозно прекалили с алкохола, което става ясно от видеото и снимките. Кадрите от парада показват капитана в непривично състояние, целувайки и блъскайки колегите си. Очевидно доста подпийнал е и самият Пике, който се сбива със Сонг. Гаджето на Шакира скандализира, показвайки среден пръст на феновете, а след това се опитва да изплюе глътка от питието си върху тях. Кадрите показват и други играчи на тима, залитащи от прекомерната консумация на алкохол.

Според каталунската полиция поведението на футболистите на Барселона на открития автобус по време на праненството е лош пример за подрастващите.



barca.jpg

barca1.jpg

barca2.jpg