Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Новият носител на Купата на България – Берое, бе посрещат от хиляди привърженици в Стара Загора. Заралии победиха “Левски” с дузпи, след като в редовното време и продълженията резултата бе 3:3, и вдигнаха трофея. Това отприщи масови празненства в града под Аязмото.
берое_1.jpg

Феновете започнаха да се събират в центъра на Стара Загора още в 22:30 часа, а малко след полунощ се появиха главните герои - футболистите и техният треньор Петър Хубчев. Всички бяха облечени в специално изработените за финала фланелки с надпис „Купата е наша".

Площадът вече се бе превърнал в зелено-бяло море от фенове, които празнуваха бурно и поздравяваха своите любимци за геройството. Под звуците на „We are the champions" на Куин играчите на Петър Хубчев качиха Купата на специално изградената сцена и я показаха на привържениците.

___________2.jpg

„Има ли беройци? Колко сте? Приятели, всички трябва да се гордеем тази вечер с това, което нашия любим отбор постигна. Нека да благодарим на Петър Хубчев нашия любим треньор, да благодарим на отбора и на всички вас, които неизменно го подкрепяте. Да живее Берое!", сподели пред феновете кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

„Не сме очаквали такова посрещане. Страхотно е, че в трудните времена, в които живеем успяхме да доставим толкова радост на нашите фенове. За нас това е връх, но имаме още работа. Има три мача до края на сезона трябва да ги изиграем на ниво", коментира треньорът Петър Хубчев.
___________3.jpg

Последва традиционното пръскане на шампанско. Празненствата продължиха до ранни зори, когато опиянените от щастие фенове се прибраха по домовете си.