Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Берое и "Левски" играят зрелищен финал за Купата на България в Ловеч. Редовните 90 минути не се оказаха достатъчни, за да бъде излъчен победител, което доведе спора за трофея до продължения и евентуално изпълнение на дузпи.

Тимът от Стара Загора поведе с 3:1, но "сините" геройски стигнаха до равенството, въпреки че още в края на първото полувреме останаха с 10 човека. В 44-ата минута Христо Йовов беше изгонен за втори жълт картон. До този момент Елио Мартинс беше вкарал 2 гола за Берое, а за 1:1 се разписа Илиян Йорданов в 24-ата.

В 79-ата капитанът на Берое Георги Андонов направи 3:1 и мнозина побързаха да отпишат "Левски". В 81-ата появилият се на смяна Жоао Силва намали резултата, в пълната драма настъпи в 88-ата, когато Гари Родригес направи 3:3.

Малко преди изтичането на редовното време всички в Ловеч се шокираха, след като стюард на "Левски" нахлу на терена и падна на земята. Главата му беше обляна с кръв, пръв на помощ му се притече Пламен Илиев, който призова лекарите на двата отбора незабавно да му окажат медицинска помощ. Стюардът е пострадал при еуфорията при изравнителния гол, като за щастие състоянието му е стабилно.

Всичко за голямата битка в Ловеч
- ТУК!