Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Страхотен екшън е имало в ЦСКА по време на тренировката вчера. БЛИЦ научи всички подробности и ги предлага на своите читатели. В спортните медии вече се появи информация, че играчите подготвят бойкот. Наши източници обаче разкриха, че всъщност бойкот вече е имало. Вчера "червените" са тренирали само 12 минути. След това всички до един са прекратили заниманието и тръгнали към съблекалнята. Треньорът Милен Радуканов се видял в чудо. Опитал се да поговори с тях и да ги разубеди, но те били непреклонни. На въпроса: "Какво става?", зададен от наставника, футболистите отсекли: "Гладна мечка хоро не играе! Няма да тренираме, докато не ни бъдат изплатени заплатите!".

Слисаният Милен се чудел какво да прави. По същото време на стадиона се появил спортният директор Аспарух Никодимов. Когато Радуканов тръгнал да му обяснява какво става, част от футболистите се приближили до Паро. И повторили думите си.

Днес шоуто продължи. Нито един от играчите не уважи  празника по случай 65-годишнината от създаването на клуба. Тържеството се проведе на стадион "Българска армия".

"Това е въпрос на въпитание", каза изпълнителният директор на тима Венци Живков пред медиите.

Малко след това обаче футболистите отсекли, че днес категорично няма да се явят на тренировката, която започва в 18 часа. Тази новина съвсем попарила босовете. Трийсетина минути по-късно лично Димитър Борисов се обадил на Радуканов и му наредил да предаде на играчите, че най-късно до един час те ще си получат парите.

Този път босът спазил на думата си. Счетоводителката веднага направила списък и започнала да вика един по един играчите, за да им раздаде парите. Те получили точно по една заплата. Този път обаче цялата, а не както в навечерието на вечното дерби с "Левски", когато футболистите взеха половината от месечното си възнаграждение.

БЛИЦ научи, че днес не всички играчи са взели заплати. Според наши информатори петима са останали на сухо. От ЦСКА обаче ги уверили, че утре сутринта и техният проблем ще бъде разрешен.

Другата интересна новина е, че Милен Радуканов продължава да работи без заплата. Откакто се завърна на "Армията", той не е прибрал нито лев. Същото важи и за помощниците му.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ