Калиакра разби с категоричното 5:2 Светкавица в мач от 23-ия кръг на "Б" група. В този двубой тимът от Каварна постигна голов рекорд за това първенство, като реализира почти всички стопроцентови положения, създадени за 93 минути игра. Головата серия постави обаче Даниел Граматиков от Светкавица, който в 15-ата минута при изпълнението на ъглов удар скочи най-високо и вкара топката в собствената си врата - 1:0 за Калиакра.

Александър Събев удвои за Калиакра в 27-ата минута след самостоятелен пробив по левия фланг. Две минути след почивката Цветан Илиев от Търговище намали на 2:1 след неразбирателство на защитниците от Калиакра. Третото попадение бе дело на централния нападател Иван Петков, който преодоля двама от бранителите на Светкавица, а след това и вратаря Мирослав Григоров - 3:1.

В 60-ата минута Цветан Илиев опита да изненада с фронтален шут Христиан Славов от 20-ина метра, но каварненският вратар Християн Славов отрази удара му. Това, което не успя да направи капитанът на гостите, постигна Александър Събев от Калиакра. В 68-ата минута той опита стрелба от над 30 метра и напусналият поста си страж на Светкавица само изгледа как топката се оплита в мрежата зад него - 4:1.

Рекордният за домакините гол отбеляза резервата Пламен Димитров в 79-ата минута, когато завърши комбинация с Ивелин Костов и отблизо простреля Мирослав Григоров - 5:1. В 90-ата минута отборът от Търговище получи право на 11-метров наказателен удар и Николай Чипев от бялата точка оформи крайният резултат - 5:2.

След изразителната победа Калиакра събра 30 точки и заема 9-ото място, докато Светкавица остана с 38 на 6-ата позиция.