На какви ли не куриози сме ставали свидетели по футболните терени. Нова култова новина долетя от Русия. Страничният съдия Муса Кадиров беше наказан доживотно със спиране на права, след като буквално преби футболист по време на мач от лигата не резервите. Чеченецът атакува играчa на Амкар (Перм) Иля Кришмар, който игра срещу втория тим на Терек (Грозни).

"Съдията даде край на мача и аз тръгнах към скамейката на моя тим. Изведнъж някой ме настигна, бутна ме в гръб, а след това започна да ме рита и да ме удря. Футболистите на Терек му помогнаха. Някой ме хвана за гърлото, а друг ме удари и ми разкървави лицето. Благодаря на Господ, че моите съотборници ме спасиха. Благодаря и на Влашов от Терек. Той ми помогна, защото се познаваме от младежката академия в Санкт Петербург", каза Кришмар.

"Кадиров е работил само на регионално ниво. Ние решихме да го накажем доживотно и той няма да има правото да ръководи футболни срещи от която и да е дивизия", обясни президентът на Чеченската футболна федерация Лом-Али Играхимов.