СЛАВИЯ - БЕРОЕ 0:0

Двубоят по минути с БЛИЦ
1 - svirkata.jpg Начало на мача.
6 - Първа голова опасност в мача, тя е пред вратата на Славия. Елио Мартинс бе оставен непокрит в наказателното поле на домакините, но не успя да засече с глава центрираната отляво топка. 
10 - Давид Каядо центрира в наказателното поле от дясно към Венцислав Христов, играч в бяло се намесва решително и успява да избие.
12 - Иван Караджов увисна при центриране от свободен удар в наказателното му поле. За негов късмет топката прелетя покрай опразнената врата и излезе в аут.
15 - Давид Каядо центрира към Елио Мартинс в наказателното поле към далечната греда, той връща с глава за Венцислав Христов, който обаче не успява да засече добре топката и Георги Петков не е застрашен.
19 - Павле Попара засича с глава центрираната топка, изпраща я в аут.
21 - Удар на Павле Попара, топката преминава встрани от целта.
23 - Радослав Василев пропуска да открие резултата за Славия. Топката беше центрирана в наказателното поле на гостите, Караджов не успя да се намеси добре, след което тя попадна в младия нападател на "белите", но той не успя да вкара в опразнената врата, а стреля над напречната греда.
24 - jalt.jpg Първи жълт картон в мача, получава го Елио Мартинс, който фаулира Павле Попара.
27 - jalt.jpg Жълт картон за Антонио Ливраменто за нарушение срещу бившия му съотборник Лоузейро.
29 - ГРЕДА! Антонио Ливраменто за малко да открие резултата. Халфът на Славия стреля от границата на наказателното поле, топката тупна пред Караджов, но за негов късмет срещна дясната греда.
30 - jalt.jpg Жълт картон за Елиаш Да Силва.
33 - Георги Андонов напредва по дясното крило и центрира, топката рикошира в Живко Желев и мина на сантиметри над напречната греда на вратата на Славия, излизайки в корнер.
37 - Изстрел на Ливраменто преминава на сантиметри от дясната греда на вратата на Берое.
40 - jalt.jpg Жълт картон за Павле Попара.
42 - Центриране в наказателното поле на гостите към Радослав Василев, който засича с глава, но топката минава встрани от вратата на Берое.
44 - Пламен Крумов центрира, Елио Мартинс засича с глава, Георги Петков лови.
45 - Добавеното време е 2 минути.
45+2 - Край на първото полувреме.

46 - svirkata.jpg Начало на второто полувреме.
47 - Елиаш Да Силва подава на Венцислав Христов по десния фланг, нападателят на Берое навлиза към наказателното поле и центрира успоредно на голлинията за Георги Андонов, който малко зад точката за дузпата стреля към вратата, но Георги Петков е на мястото си и успява да застане на пътя на кълбото.
48 - Изстрел на Галин Иванов, Караджов лови.
50 - Венцислав Христов беше близо до откриване на резултата. Нападателят получи топката и стреля от границата на наказателното поле по земя, кълбото премина на сантиметри от дясната греда на вратата на Славия.
59 - Изстрел на Павле Попара не затруднява Караджов.
64 - smqna.jpg Първа смяна за Берое. Дончо Атанасов влиза в игра, Елио Мартинс напуска терена.
66 - Пропуск на Венцислав Христов.
66 - Велислав Вуцов извършва две смени.
66 - smqna.jpg Здравко Лазаров е сменен от Янко Сандански.
66 - smqna.jpg Павле Попара отстъпва мястото си на Чавдар Янков.
65 - Венцислав Христов пропуска да отбележи. Бранителите на Славия действаха неубидително, нападателят стреля по диагона, но на сантиметри покрай дясната греда.
69 - jalt.jpg Жълт картон за Тодор Янчев за нарушение срещу Каядо.
70 - Дончо Атанасов центрира в наказателното поле за Георги Андонов, който обаче е в засада.
73 - jalt.jpg Жълт картон за Димо Атанасов, който изпусна Каядо, след което го фаулира в гръб.
75 - Уникален пропуск на Венцислав Христов. Нападателят на Берое беше в очевидна засада, но при подаването футболист на "белите" игра с топката. Първоначално страничният рефер вдигна флага си за засада, но веднага го свали. Христов се озова очи в очи срещу Георги Петков, но не успя да го преодолее. Опитният страж се хвърли в краката му, улови топката, след което се скара на отбраната си, която изпусна Христов.
76 - jalt.jpg Жълт картон и за Живко Желев. Опитният защитник на Славия фаулира Венци Христов и съдията Цветан Кръстев го санкционира.
78 - Нов пропуск за домакините. Зафиров изпусна Радослав Василев в наказателното поле на Берое, нападателят на Славия стреля от малък удар, но топката срещна външната страна на мрежата на вратата на Караджов. 
80 - smqna.jpg Последна смяна за Славия. Петър Димитров влиза в игра срещу бившия си отбор, Радослав Василев напуска терена.
84 - smqna.jpg Игор Джоман влиза в игра за Берое, Венци Христов излиза.
87 - smqna.jpg Петър Хубчев извършва последна смяна. Джери Ситое влиза на мястото на Георги Андонов.
89 - "Белите" претендират за дузпа! Галин Иванов падна в наказателното поле на Берое между трима играчи на гостите, но съдията Цветан Кръстев е безмълвен и не посочва бялата точка. Реферът също така не дава жълт картон за симулацията на играча на Славия.
90 - Добавеното време е 3 минути.
90+2 - jalt.jpg Жълт картон за Иван Караджов за бавене на играта.
90+3 - Край на мача. Славия и Берое завършиха 0:0 в първия 1/2-финал за Купата на България.
 
logo_Slavia.jpg

СЛАВИЯ: 1.Георги Петков, 20.Радослав Димитров, 3.Живко Желев, 6.Даниел Златков, 17.Димо Атанасов, 5.Тодор Янчев, 10.Павле Попара (66-8.Янко Сандански), 33.Галин Иванов, 35.Антонио Ливраменто, 77.Здравко Лазаров (66-14.Янко Сандански), 11.Радослав Василев (80-88.Петър Димитров)
Резерви: 12.Ивайло Иванов, 14.Янко Сандански, 8.Чавдар Янков, 88.Петър Димитров, 7.Дайсуке Мацуй, 18.Филип Филипов, 19.Мирослав Антонов
Треньор: Велислав Вуцов


___________.jpg
БЕРОЕ: 73.Иван Караджов, 17.Пламен Крумов, 3.Владимир Зафиров, 5.Борислав Стойчев, 28.Веселин Пенев, 21.Елиаш Да Силва, 8.Алберто Лоузейро, 88.Давид Каядо, 7.Георги Андонов (87-70.Джери Ситое), 29.Елио Мартинс (64-11.Дончо Атанасов), 10.Венцислав Христов (84-27.Игор Джоман)
Резерви: 1.Теодор Скорчев, 2.Здравко Илиев, 6.Иво Иванов, 27.Игор Джоман, 71.Амир Саюд, 11.Дончо Атанасов, 70.Джери Ситое
Треньор: Петър Хубчев


София, стадион "Славия"
Съдия: Цветан Кръстев
Жълти картони: Антонио Ливраменто, Павле Попара, Тодор Янчев, Димо Атанасов, Живко Желев (Славия); Елио Мартинс, Елиаш Да Силва, Иван Караджов (Берое)

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ