Голмайсторът на Етър Дормушали Саидходжа се закани да накаже бившия си клуб ЦСКА в днешната среща. "Виолетовите" приемат "армейците" в мач от 22-ия кръг на "А" група, който стартира в 17:00 часа на стадион "Хаджи Димитър". И докато ЦСКА се бори за шампионската титла, то задачата на Муши и компания е да сторят чудото и да се спасят от изпадане.

"Имаме шанс, въпреки че ни считат за аутсайдер. Излизаме с мисълта за победа. Да, за мен срещата с ЦСКА е по-различна. Играх на "Армията", пазя само добри чувства, но сега сме противници и аз гледам да си върша работата в Етър. Задачата ми е да бележа голове и днес, ако ми се отдаде възможност, ще го направя. Искам да промуша ЦСКА, но много няма да се радвам. Няма да има по-особена реакция, само ще вдигна ръката", сподели Муши пред БЛИЦ. 

Бившият нападател на "Ботев" (Пловдив), Литекс и Локо (Сф) добави, че договорът му с Етър е до края на сезона, а дали ще остане при "виолетовите" още е рано да се каже. "Най-важното е да се спасим и Етър да остане в "А" група. Сега не мисля за друго. Нормално е да искам отново да играя в ЦСКА. Няма футболисти, който би отказал на ЦСКА. За момента обаче никой не ме търси, играч съм на Етър и днес излизам с мисълта да победя. Не са ни обещавали по-специални премии, ако успеем да бием. Играем за слава", добави 26-годишният нападател.

"Имам приятели в ЦСКА. Познавам се с някои от момчетата - Апостол Попов, Иван Бандаловски, Мишел Платини", каза още Муши.

"Вече сме забравили разгромната загуба с 1:6 от Литекс в предишния кръг. Днес ще изглеждаме коренно различно срещу ЦСКА", завърши капитанът на Етър.
 
"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ