ЧЕРНО МОРЕ - "ЛЕВСКИ" 1:1
1:0 Георги Божилов (9), 1:1 Рене Михелич (12)

Двубоят по минути с БЛИЦ
1 - svirkata.jpg
Начало на мача.
2 - Себастиан Комел влиза остро в краката на Гари Родригес край тъчлинията, фаул за гостите.
5 -  jalt.jpg  Първи жълт картон в мача. Получава го Мирослав Манолов, който посече Орлин Старокин край тъчлинията.
5 - Първи шанс за гол. Гари Родригес получи топката вдясно в наказателното поле на Черно море, пусна за Димитър Везалов, който беше сам около точката на дузпата, бранителят на "Левски" обаче би слабо и не затрудни Георги Китанов, който улови.
6 - Георги Божилов засича с глава центрираната отляво топка от Себастиан Комел, изпраща я над вратата на "Левски", пазена  от капитана Пламен Илиев.
9 - topka.jpg ГОЛ! 1:0 за Черно море! Георги Божилов се разписва. Георги Илиев центрира от корнер към близката греда, отбраната на "сините" действа неразчетено, а и Пламен Илиев позволи на Божилов да засече с глава и да прати топката в мрежата му.
12 - topka.jpg ГОЛ! "Левски" изравнява - 1:1! Рене Михелич бележи, прехвърляйки елегантно Китанов. Попадението обаче е доста спорно, а най-гневно реагира Георги Иванов-Гонзо, който се нахвърли на асистент съдията Веселин Мишев, искайки му обяснение защо не е маркирал засада. От телевизионните повторения ясно се видя, че при паса от дълбочина Базил Де Карвальо беше зад гърба на отбраната на Черно море. Голмайсторът на "сините" обаче не игра с топката и я остави на Михелич, който я прати в мрежата. От друго повторение обаче стана ясно, че Прохазка отклонява кълбото с глава към Михелич, като словенският халф в този момент е в засада, но тя не е маркирана.
13 - jalt.jpg Жълт картон за Росен Колев. Бранителят на "моряците", който е юноша на ЦСКА, бурно протестира на съдийско решение и Ивайло Стоянов на момента го санкционира.
18 - Топката беше центрирана в наказателното поле на домакините, Китанов скача и лови, но след това я изпусна, грешката му е поправена от Георги Божилов, който изчисти в предни позиции. Гонзо обаче отново се разяри и се нахвърли на Ивайло Стоянов, обвинявайки го, че не е маркирал нарушение на Даниел Димов срещу младия вратар. Съдията от Петрич отвърна на Георги Иванов, заплашвайки го, че ще го изгони от пейката.
24 - Фаул в атака на Божилов. Нападателят повали Димитър Везалов в опита си да го финтира и да нахлуе опасно към вратата на "Левски".
25 - jalt.jpg Жълт картон за Сашо Александров.
26 - Уникален пропуск на Гари Родригес. Холандецът получи топката от Роман Прохазка и озовал се на отлична стрелкова позиция реши да финтира бранител на Черно море, но в крайна сметка загуби топката и не успя да стреля на 5-6 метра от голлинията.
28 - jalt.jpg Жълт картон за Даниел Димов. Бившият халф на "моряците" повали Сашо Александров в централната зона на терена и по този начин спря атака на домакините.
29 - jalt.jpg Жълт картон и за Рене Михелич.
34 - Мирослав Манолов лежи на земята, след като падна лошо и изглежда усука дясното си коляно при спор за топката с Даниел Димов.
34 - Манолов е изнесен с носилка извън терена.
35 - Играчът на Черно море се завръща и продължава участие в мача.
37 - Изстрел на Симеон Райков, топката прелита високо над вратата на "Левски".
38 - Удар на Георги Илиев е уловен от Пламен Илиев.
45 - Добавеното време е 2 минути.
45+2 - Край на първото полувреме.

46 - svirkata.jpg Начало на второто полувреме.
46 - smqna.jpg Илиан Илиев извършва първа смяна. Милен Василев е отстъпил мястото си на Кристовао Рамос.
50 - Защитникът на Черно море Сашо Александров влиза с бутоните напред в краката на Даниел Димов. Съдията Ивайло Стоянов не вади втори жълт картон на бранителя.
51 - jalt.jpg Самуел Камазола фаулира Даниел Димов и получава жълт картон.
57 - jalt.jpg Жълт картон за Дъстли Мулдер за нарушение срещу Симеон Райков.
57 - Пламен Илиев с дълъг пас изведе Гари Родригес, който надбяга бранител на Черно море, навлезе в пеналта, но стреля неточно в аут.
60 - jalt.jpg Комел спира непозволено Мулдер и също получава жълт картон.
62 - След центриране на Мулдер от дълбочина Базил Де Карвальо стреля с глава, но слабо и Китанов лови.
65 - smqna.jpg Илиан Илиев извършва втора смяна. В игра се появява португалският нападател Жоао Силва. Защитникът Димитър Везалов е изкаран от терена.
68 - Нова спорна ситуация, при която Гонзо побесня. Топката беше изпратена в предни позиции за Мирослав Манолов, който се озоваваше сам срещу Пламен Илиев, но вратарят на "Левски" излезе напред и си помогна с ръка, като по този начин спря атаката на домакините. "Моряците" бурно протестираха, но съдията Ивайло Стоянов не получи сигнал от асистента си Веселин Мишев, че играта с ръка на Илиев е непозволена. Това предизвика гнева на Гонзо, който се нахвърли на Мишев. При повторенията обаче ясно се видя, че капитанът на "Левски" е играл с ръка, но в очертанията на наказателното си поле, а не извън него.
68 - 4erven.jpg Помощникът на Гонзо - Ивайло Петров-Пифа беше изгонен от резервната скамейка на Черно море заради бурни оспорвания на съдийско решение.
72 - Удар на Гари Родригес, Китанов изби в корнер.
75 - smqna.jpg Симеон Райков отстъпва мястото си на Кристиан Идалго.
77 - smqna.jpg Георги Божилов отстъпва мястото си на Ермес Паломино и напуска терена под бурните аплодисменти на феновете на Черно море.
84 - Де Карвальо стреля от пряк свободен удар, топката се отби от стената и излезе в корнер.
84 - smqna.jpg Стефан Велев се появява в игра за "Левски". Рене Михелич напуска терена.
90 - smqna.jpg Манолов е заменен от Живко Атанасов.
90 - Добавеното време е 4 минути.
90+1 - Паломино опита да се пребори с Ели в наказателно поле на гостите, но не успя да отправи удар.
90+3 - "Сините" претендираха за дузпа, но Ивайло Стоянов си затвори очите. Жоао Силва беше свален с прийом от борбата от Еденилсон Бергонси, който го тръшна на земята и не му позволи да играе с топката. Илиан Илиев бурно протестира, но исканията на гостите не бяха уважени.
90+4 - Край на мача. Черно море и "Левски" завършиха 1:1.

ЧЕРНО МОРЕ: 33.Георги Китанов, 25.Сашо Александров, 15.Александър Александров, 3.Росен Колев, 18.Себастиан Комел, 21.Георги Илиев, 6.Еденилсон Бергонси, 5.Самуел Камазола, 11.Симеон Райков (75-83.Кристиан Идалго), 10.Мирослав Манолов (90-91.Живко Атанасов), 14.Георги Божилов (77-9.Ермес Паломино)
Резерви: 33.Емил Михайлов, 91.Живко Атанасов, 19.Слави Сталев, 18.Ивелин Янев, 83.Кристиан Идалго, 23.Симеон Симеонов, 9.Ермес Паломино
Треньор: Георги Иванов


Levski_.jpg
"ЛЕВСКИ": 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 13.Димитър Везалов (65-9.Жоао Силва), 3.Ромен Ели, 6.Орлин Старокин, 25.Даниел Димов, 8.Роман Прохазка, 29.Рене Михелич (84-77.Стефан Велев), 7.Милен Василев (46-16.Кристовао Рамос), 11.Гари Родригес, 19.Базил Де Карвальо
Резерви: 89.Михаил Иванов, 28.Нуно Пинто, 77.Стефан Велев, 10.Христо Йовов, 16.Кристовао Рамос, 22.Илиян Йорданов, 9.Жоао Силва
Треньор: Илиан Илиев

Варна, стадион "Тича" - 10 000 зрители
Съдия: Ивайло Стоянов
Жълти картони: Мирослав Манолов, Сашо Александров, Росен Колев, Самуел Камазола, Себастиан Комел (Черно море); Даниел Димов, Рене Михелич, Дъстли Мулдер ("Левски")

През есента:
"Левски" - Черно море 4:0

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ