Уелс за втори път обърна Шотландия за успех с 2:1 в рамките на квалификациите за Мондиал 2014. “Драконите” победиха “гайдарите” в мач от Група “А”, който повтори развитието на двубоя между двата тима през октомври. Освен това уелсците нанесоха поражение на Гордан Страхън в първия му официален мач начело на Шотландия.
 
Домакините откриха резултата в 45-ата минута, когато Грант Хенли засече центриране на Чарли Мългрю от корнер. В 54-ата минута домакините можеха да удвоят, но ударът на Робърт Снодграс от границата на наказателното поле се отби в гредата.
 
Гол на резервата на Уелс Анди Кинг бе отменен заради фаул срещу вратаря Алан Макгрегър, но в 72-ата минута Аарън Рамзи изравни с точно изпълнение на дузпа. Наказателният удар беше отсъден за фаул на Снодграс срещу Грис Гънтър.
 
Две минути по-късно Хал Робсън-Кану донесе победата на Уелс след центриране на Кинг. Това беше първото попадение за “драконите” за доведения син на Нванкво Кану.
 
Уелс завърши мача с човек по-малко заради червения картон на Рамзи в добавеното време. Звездата на Тотнъм Гарет Бейл, който беше под въпрос за мача заради контузия, беше принудително заменен на почивката от дебютанта Джонатан Уилямс.
 
Успехът изкачи тима на Крис Коулман на трето място в класирането на Група “А” с 6 точки от пет мача. Шотландия е на дъното с 2 точки. Белгия и Хърватия са лидери с по 13 точки.